Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JIMMY STERRMAN’S Stars That Speak plays UNPLUGGED hommage to WILLY DEVILLE and more…

april 29, 2023 @ 19:00 - 23:00

De in Amsterdam geboren, Jimmy Martin Sterman, Zanger, songwriter en entertainer, jeugd filmster (Paw), speelde vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye, Hans Dulfer, Johnny en Guus Laporte (Barrelhouse), en vele anderen bands. Met zijn studio maatje Alfred Lagarde van Veronica, deed Sterman veel producties en begon eind jaren zeventig met zijn band Jimmy’s Gang waarmee hij tourde in binnen en buitenland en nog immer optreedt.

Al bijna zo’n veertig jaar betreden Jimmy Sterman en zijn medebroeders de planken van Neerlands podia en ook die erbuiten. Globaal en muzikaal zijn zij, in diverse genres, van alle markten thuis!

Een gerenommeerde blues band die alle windstreken van de planeet heeft bereisd en bevaren.
Het zou zomaar kunnen zijn dat hun laatste CD daarom de titel ‘NOTES FROM A BLUE(S) PLANET’ draagt. Hun repertoire is een dynamische mix van rock, soul, funk en blues.

Samen zorgen zij voor een lekkere verrassend swingende avond. Met een breed repertoire geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock, waaronder materiaal van de Allman Brothers, Johnny Neel, Joe Bonemassa, Kebmo, Willy de Ville enz. begeesteren ze hun publiek. Strakke gearrangeerde covers gecombineerd met eigen werk zorgen voor een geheel eigen sfeer die het publiek nog dagen bij blijft.
Hun stijl is strak, vaak meerstemmige partijen en gekenmerkt door geweldige dynamiek en typische Southern blues rock sound, soms Latin afgewisseld met mooie ballads van voornoemde fenomenen.

Gegevens

Datum:
april 29, 2023
Tijd:
19:00 - 23:00