Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2e seizoen JUKE JOINT KITCHEN begint vrijdag 27 oktober en eindigt zaterdag 30 maart 2024!!

oktober 27, 2023 @ 18:30 - maart 30, 2024 @ 22:30

Dear soulsisters & bluesbrothers  27 oktober start het 2e winter seizoen Juke Joint Kitchen in de hal achter onze kas.

Iedere vrijdag en zaterdagavond tot en met laatste weekend maart 2024 Food & drinks rondom het podium met daarop muzikanten die voornamelijk (bekende) blues, soul en popmuziek spelen. Onze chef Eduardo bakt er de mooiste en lekkerste pizza’s op onze nieuwe oude pizzaoven en verder allerlei andere heerlijke soulfood gerechten.

Dit weekend trappen we af met ROBIN VAN RIJSWIJK & guest en JAZZAM TRIO featuring ESMEE LEMMERS!

De beste muzikanten van het 1e seizoen zullen ook nu weer on stage komen en daar zijn we heel blij mee! We zullen ze in tegenstelling tot het 1e seizoen niet ieder weekend vermelden, want dit zal steeds wisselen en u kunt er vanuit gaan dat er iedere avond kwaliteit on stage staat! 

Ook zullen er regelmatig gastoptreden zijn, maar wanneer we een nieuwe act on stage krijgen zullen we dit wel aankondigen. 

Voorlopig kunt u ervan uitgaan dat ieder weekend een van de volgende muzikanten on stage zullen staan, wellicht aangevuld met gastoptredens;

ROBIN VAN RIJSWIJK & Guest / BORIS BETHS / ESMEE LEMMERS  & JAZZAM TRIO / JEREMY OLIVIER / BOB WIEBES / HANNAH YOUNG / FREDDY KORIDON/ JELLE VISSER. 

En vandaag 9 november 2023 wordt daar dus al een nieuwe muzikant aan toegevoegd; WILANY GERMANO. Deze ruwe diamant deed ons vorige week bij zijn debuut on stage verstelt staan met zijn (eigen) songs en gitaarspel! Vorig weekend stond hij direct twee avonden aaneen op ons podium en bracht hij de gasten in vervoering. Ook dit weekend zal hij aanwezig zijn on stage en de vele weekenden daarna; kom dat horen en zien!                                            

Hope to see you soon round or on stage and let the good times roll.

Info en reserveren (of kom gewoon langs voor een plek aan de bar of op een van de loungebanken)

(Oorspronkelijk waren de juke joints vooral opgezet door Afro-Amerikanen in het zuidoosten van de Verenigde Staten omdat hun de toegang tot de meeste blanke gelegenheden ontzegd was. In deze tenten vonden de plantage arbeiders na een week hard werken een plaats om zich te ontspannen en elkaar te ontmoeten. In een juke joint werden muziek, dans, eten en drank aangeboden)

video Wilany Juke Joint door Robin

 

 

Gegevens

Begin:
oktober 27, 2023 @ 18:30
Einde:
maart 30 @ 22:30