ons menu

 

 

 

Ons menu
Wij koken op duurzame wijze. 100% biologisch / organic. Dagvers en met de seizoenen mee. Zonder toevoeging van witte suikers of e-nummers.

Bij ons kun je lunchen en dineren. Samen met onze chef kok kiezen wij voor verse producten en natuurlijke smaken, zoals de natuur ons voorschotelt. Wij koken, fermenteren, persen en blenden op een manier waarbij de smaken het best tot hun recht komen en de vitamines optimaal behouden blijven. Daarnaast kiezen wij ervoor om zonder e-nummers en toevoegingen te koken. De smaak wordt bepaald door de juiste snelheid en gaartijd. Onze bereidingstijd kan daardoor iets langer in beslag nemen dan je bij de meeste horecabedrijven gewend bent.

Wij koken in onze kas met groenten en kruiden van lokale producenten, die iedere dag vers leveren. Ons vlees komt van boerderij Lindenhoff in Baambrugge. Onze vis van Jan van As in Amsterdam. Het roken, inmaken, wecken en pekelen vindt plaats in onze keuken.

Heb je een speciaal verzoek of dieet? Maak je wensen vooraf kenbaar en wij proberen aan je wensen tegemoet te komen. Helaas kunnen wij geen garantie bieden aan mensen met hevige allergieën, daar er in onze keuken met vele diversen producten wordt gewerkt een wij geen enkel risico durven te nemen op dit vlak.

Menukaart lunch en diner

Noten allergie
We koken niet voor gasten met een noten/allergie. Deze gasten mogen hun eigen eten meenemen om toch gezellig mee te kunnen doen.

Lieve gastvrije smakelijke gezonde groet,
De chef

WAARSCHUWING: WIJ ZIJN EEN SLOW FOOD & MOOD RESTAURANT. DIT IS 1 VAN DE DINGEN DIE ONS UNIEK MAAKT.
HEB JE HAAST? GA DAN OP DAT MOMENT AAN ONS VOORBIJ EN KOM TERUG WANNEER JE TIJD HEBT OM TE GENIETEN!

 

ORGANIC/ BIOLOGISCH/ FAIR TRADE/ DUURZAAM
WORLD FOOD CAFE & GARDEN
  BUITENPLAATS PLANTAGE – VOGELENZANGSEWEG 49 B – VOGELENZANG