ons menu

 

 

Bij ons kan je lunchen, picknicken, dineren en genieten van hemelse borrels & bites.
Samen met onze #vegan chefkok Danny Smits, kiezen wij voor verse produkten
en natuurlijke smaken, zoals de natuur ons voorschotelt.
Wij koken, persen en blenden op een manier waarbij de smaken het best tot
hun recht komen en de vitamines optimaal behouden blijven.
Daarbij kiezen wij ervoor om zga zonder e-nummers en toevoegingen te koken.
De smaak wordt bepaald door de juiste snel-/gaartijd, daarom kan onze bereidingstijd
iets langer in beslag nemen dan je bij de meeste horecabedrijven gewend bent.

Wij koken in onze kas met groenten en kruiden van lokale producenten,
die iedere dag vers leveren.
Ons vlees komt van boerderij de Lindenhoff in Braambrugge, onze vis van
Jan van As in Amsterdam.

Het roken, inmaken, wecken en pekelen vindt plaats in onze keuken.
Je kunt bij ons in de kas, op het terras, vanuit een hangmat, of in het gras eten,
maar je kunt onze gerechten ook afhalen.
Tevens verzorgen wij lunch en catering voor grote groepen.
Heb je een speciaal verzoek/ dieet? Maak je wensen vooraf kenbaar en wij
proberen aan je wensen tegemoet te komen.

Ons restaurant telt 100 plaatsen en het overdekte terras 200. Dan hebben we ook nog de tuinen, die naar wens kunnen worden ingevuld en
aangekleed. Ook is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Dan dien je vooraf te reserveren.
 klik hier voor de openingstijden en reserveren

RESERVEREN:
Klik hier om online te reserveren of mail naar buitenplaatsdeplantage@gmail.com

(Vermeld naam + datum + aantal personen en eventuele bijzonderheden in je bericht! – Wij reageren zo spoedig mogelijk!    )
 klik hier voor de openingstijden
Klik hier voor het laatste nieuws omtrent Buitenplaats Plantage op Facebook

ORGANIC/ BIOLOGISCH/ FAIR TRADE/ DUURZAAM
WORLD FOOD CAFE & GARDEN
  BUITENPLAATS PLANTAGE – VOGELENZANGSEWEG 49 B – VOGELENZANG